Welkom bij MIC

(Marketing & Insights Consultancy)

MIC brengt klantbehoeften in kaart en helpt organisaties daarop in te spelen, zodanig dat een unieke beleving van uw merk ontstaat.

Visie: de klant staat centraal bij elke bedrijfsbeslissing. Het hebben van inzicht in klanten en daarop inspelen is cruciaal voor de duurzame groei van organisaties op lange termijn. Het vergaren en gebruiken van klantinzichten dient de basis te zijn van elk innovatie-, NPD-, communicatie-, marketing- en salesproces. Geen enkel project kan van start gaan zonder dat men zich afgevraagd – en onderzocht – heeft wat de klant ervan denkt en vindt.

MIC bekijkt met de opdrachtgever wat goed gaat en waar verbeteringen nodig zijn, doet onderzoek onder (potentiële) klanten en ex-klanten en geeft een concreet voorstel met daarin stappen beschreven voor alle afdelingen van de organisatie. Alle zgn. “touchpoints” worden behandeld, er wordt een klantgerichte mentaliteit (customer excellence) geïntroduceerd, waarbij de klant in alle stappen van ideegeneratie, concept- en productontwikkeling wordt betrokken.
 

Waarom Marketing & Insights Consultancy

  • Organisaties adviseren hoe de klant centraal te stellen
  • Workshops m.b.t. het schrijven van concepten, value propositions en inzichten
  • Uw (potentiële) markt in kaart brengen; markt-, merk- (brand-), product- en klantonderzoek incl. customer journeys
  • Het vastleggen van (klant)inzichten in een Management Informatiesysteem
  • Het opstellen én uitvoeren van een marktonderzoekplan van het vergaren van klantinzichten tot en met de lancering op de markt
  • Neem vrijblijvend contact met ons op.

Lees onze laatste artikelen



Heeft u vragen of wilt u advies??
Bel (+31) 06-13355529